Mezioborová spolupráce třídy 1. Masér a 3. Zdravotnický asistent

V rámci hodin ošetřovatelství, jsme byli u třídy 1. MAS, která nás naučila základy masírování tak, abychom mohli masírovat klienty v nemocnici.

Maséři nám ukazovali jednotlivé kroky správné masáže a vždy jsme si je vyzkoušeli i my. Dozvěděli jsme se také, kdy je vhodné masírovat a v jakých případech naopak ne.

Maséři jsou velice šikovní, vůbec nebylo poznat, že jsou teprve v 1. ročníku. Všechno nám ochotně vysvětlili a ukázali a na vše jsme se mohli bez problémů zeptat. Masáž byla příjemná a doufám, že naše spolupráce s nimi bude pokračovat. Teď už víme, jak namasírovat pacienta v nemocnici.

Masáže

Bylo to velmi užitečné a myslím, že nejen že nás  toho hodně naučili, ale ještě nás spoustu naučit mohou. (žákyně L. Hatašová, 3. ZA)

Tyto hodiny měly velký přínos, protože jsme se naučili nové masážní metody. Akce měla i skvělé zakončení, protože jsme byli namasírovaní. Moc jsme si to užily a musím říct, že jsou opravdu šikovní a mají můj obdiv. Jsem ráda, že jsem poznala někoho nového. (žákyně Š. Popelková, 3. ZA)

Koordinátorka akce Viola Janečková a Marie Janečková.